Uitslag Clubkampioenschappen Dommelbaarzen 23 september 2007 in Vught

Zondag 23 september hield de Dommelbaarzen uit Vught hun clubkampioenschappen, en ze hadden daarvoor ook zwemmers van Neptunus '58 en Zegenwerp uitgenodigd. Hierdoor werd het een officiële wedstrijd, waarbij ook limieten voor de Brabantse Kampioenschappen gezwommen konden worden. Anouk van Helvoirt slaagde daarin op de 100 vrij, door haar pr en clubrecord te verbeteren. De jongste zwemster, de 8-jarige Anouk van Os, zwom haar eerste clubrecord. Op de 50 school was ze 3,5 seconde sneller dan ooit en nam zo het clubrecord van Isa vd Ven over.
Jeroen van Dinther verbeterde op de 50 vrij zijn pr met 1,5 seconde en was Anouk van Os maar liefst 6 seconden sneller dan ooit. Op de 25 vlinder zwommen Jeroen en Anouk beiden in pr's van zo'n 3 seconden. Tot slot zwom Isa bijna 2 seconden sneller dan ooit op de 50 rug.
Op de 100 vrij ging Bo Sluijpers als een speer en verbeterde haar pr met precies 9 seconden. Op de 100 school was ze 5 seconden sneller dan ooit en ook Luke van Hamond liet een even grote verbetering zien.
Lara vd Ven, Zoë Hellings en Demi van Os verbeterden op de 100 vrij hun pr’s met 3 seconden. Bij de heren zwom Rick van Hamond zijn bijna jaar oude pr uit de boeken en verbeterde zich met 2 seconden. Op de 100 wissel zwom Elke Schellekens een pr van bijna vier seconden. De grootste verbeteringen kwamen echter op naam van 3 96-ers: Zoë verbeterde haar pr met 9 seconden, Lara met 5 en Demi met maar liefst 14 seconden! Op de 100 school ging de jacht op persoonlijke records gewoon door. Lara krijgt de Brabantse limiet in zicht, doordat ze zich verbeterde met ruim 4 seconden. Shirley was 2 seconden sneller dan tijdens de laatste wedstrijd van vorig seizoen. Beide dames verbeterden ook nog hun 50-metertijd.
Bij de estafettes 4 x 50 wissel werd Neptunus 5e en 6e bij de dames, waarbij het 2e team, met Demi, Zoë, Lara en Aniek, een nieuw estafetterecord zwom. Het herenteam werd 2e.
In totaal werden er in Vught 23 persoonlijke records en een estafette record gezwommen. Ook waren 4 tussentijden goed voor een nieuw pr.

Uitslag


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'